Lagerhållning i Sverige

Vänligen kontakta oss på [email protected] för mer information.

Vi kan erbjuda våra kunder olika typer av lagerlokaler i olika städer. I Sverige lagras varorna i enkla lager i följande städer: Malmö, Arlöv, Stockholm.
Vid behov vi kan lagra i våra partners lager i andra svenska städer också. Som speditör vi kan erbjuda flera lager, beroende på kundens behov och storleken på lagret. Vidarebefordran tillåter oss att inte vara bundna till ett lager eller en leverantör , så vi kan erbjudande det alternativ som är mest lämpligt och mest bekvämt för våra kunder.

Vi kan lagra last från Kina, USA eller andra länder i Sverige och senare distribuera över hela Europa. Förvaringsgraden är beroende av lastvolym, lagringstid och orderstabilitet.
Ofta innebär lagring ytterligare tull klareringstjänster, en service som vi naturligtvis kan erbjuda till våra kunder till konkurrenskraftiga priser i Sverige.

 

Lagerhållning i Litauen

Vänligen kontakta oss på [email protected] för mer information.

Vi kan erbjuda våra kunder lager i olika typer av lager i de största städerna i Litauen: Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys. Vi kan erbjuda både enkla lager, tullager och lager med temperaturkontroll. Lagerytan är  från 1000 till 16 000 m2. I lagren kan vi lasta både manuellt och mekaniskt. För lastning används en mängd olika lastningstekniker, vilket gör att laster upp till 5 ton, eller pappersrullar upp till 1,55 m breda.
Om det behövs, kan  vi lagra i våra partners lager och även i andra städer. Som speditör kan vi erbjuda flera lager, beroende på kundens behov och storleken på lagret. Vidarebefordran tillåter oss att inte vara bundna till ett lager eller en leverantör , därför kan vi erbjuda det alternativ som är mest lämpligt och mest bekvämt för våra kunder.

På lagret kan vi utföra alla ytterligare tjänster: lastkontroll, packning, ompaketering, fotografering, vägning och mätning, märkning, lastförsäkring, tullklarering etc.
All last från Skandinavien eller Västeuropa till Ryssland och andra OSS-länder transporteras genom våra tullager i Vilnius. Här hanterar vi alla tullförfaranden och andra formaliteter enligt kraven för mottagaren i Ryssland eller andra OSS-länder. De flesta dokumenten finns på ryska för att undvika tullproblem i Ryssland senare. För våra skandinaviska eller västeuropeiska kunder rekommenderar vi alltid att inte göra själv exportdeklarationer. Vår medarbetare är ansvarig för tullförfaranden – det kommer att ske i Litauen.

Lagerhanterings priset förhandlas med varje kund individuellt och priset beror mycket på lastvolym, lagringstid och stabilitet i lastflödet.


Ange säkerhetskoden *
captcha


*Dessa fält måste fyllas i