Transport av gods som kräver temperaturkontroll

För att bevara vissa varor, såsom kött och mejeriprodukter, konfektyr, skaldjur, drycker, frukt och grönsaker, blommor och andra växter, läkemedel och kemiska produkter, som kräver en viss lagrings temperatur, flygbolag erbjuder speciella temperatur transport. Ingstad & Co vet hur man transporterar kylda eller frysta produkter och hur man förhindrar förstörda eller skämda produkter. Vi arbetar i samarbete med pålitliga partners och garanterar att vår professionella personal är redo att på ett ansvarsfullt sätt planera lämplig och pålitlig leverans av temperaturlasten.

Ingstad & Co har ett brett utbud av temperaturtransportfordon – speciella temperaturkontrollerade kylskåp – semitrailers som används för vägtransport, lastbilar eller skåpbilar. Temperaturen som krävs för lufttransport upprätthålls av speciella behållare eller torris behållare och av sjö-specialbehållare som upprätthåller den erforderliga temperaturregimen (20 ”, 40”, 40 ”HC).

De temperaturstyrda transportlösningarna som hanteras av Ingstad & Co för dina varor är ett utmärkt val utan behov av ytterligare investeringar i utrustning, specialutbildning, kvalifikationer, kostsam temperaturtransport eller hygientillstånd. Det bör också noteras att kyl- och värmeutrustning för specialfordon, som själva bilen, måste vara i perfekt teknisk skick och dess utrustning måste ständigt kalibreras.

Vi förstår hur viktigt det är för kunden att se till att temperaturkänsliga produkter kontrolleras under transport av känsliga miljöprodukter och att våra kunder informeras ordentligt om lastens rörelse genom logistikprocessen. Genom att upprätthålla en ständig relation med vår kund säkerställer vi våra kunders förtroende för Ingstad & Co som en pålitlig logistikpartner.

 Vår temperaturstyrda vägtransport har:

  • GPS-temperaturövervakningssystem
  • Temperaturintervall från -25 ° C till +25 ° C är möjligt
  • Hög hygiennivå
  • 24-timmarsövervakning av transportprocessen
  • Temperaturövervakning och mätning under lastning
  • Termograf rapporter

Transport av temperatur last på väg utförs i följande riktningar:
Sverige – Litauen, Lettland, Estland, Polen – Sverige
Sverige – Ryssland, Vitryssland, Kazakstan, Ukraina, Armenien, Azerbajdzjan, Sakartvelol (Georgien), Uzbekistan, Turkiet.
Frågor om dessa anvisningar vänligen skicka e-post till: [email protected] .

Vi kan också transportera last till / från Sverige i andra riktningar från / till alla länder i världen.

Frågor om dessa anvisningar vänligen skicka e-post till: [email protected] .


Ange säkerhetskoden *
captcha


*Dessa fält måste fyllas i